Hva heter linjene i håndflaten?
Hva heter linjene i håndflaten?
Anonim

De linjer kalles "palmarfleksjonsfolder" og utvikles før fødselen. De fleste har to hoved linjer over håndflaten men noen har en enkelt 'Simian crease'. Dette kan arves normalt på enten en eller begge hender, men er også assosiert med Downs syndrom og andre tilstander.

Dessuten, hvilken Palm leses for kvinner?

I palmistry , er det tenkt at: For kvinner , den rette hånd er det du er født med, og venstre er det du har akkumulert gjennom livet. For menn er det omvendt. Venstre hånd er det du er født med, og retten er det du har akkumulert gjennom livet ditt.

Foruten ovenfor, hva betyr en ødelagt livslinje? Indikerer kamp, tap, uventet endring eller avbrudd i livsstilen din, en ulykke eller en sykdom. En pause i livslinje på den ene siden kan det bety at du kan bli syk og komme deg raskt. En pause i livslinje på begge hender kan bety at du kan lide av en alvorlig sykdom eller sykdom.

Med tanke på dette, hva betyr M på håndflaten?

Alt i alt, bokstaven " M ” er assosiert med hell, lederskap, suksess og gode livsutsikter. Del hvis du har bokstaven " M "på din håndflaten , og la alle få vite hvor spesiell du er!

Hva er en skjebnelinje?

Skjebnelinje starter ved tommelen The Skjebnelinje styrer tidspunktet for ens lykke. Det er den linje som går rett ned i håndflaten din, vanligvis hvilende ved foten av mellomfingeren.

Anbefalt: