Hvordan leser du livlinen på håndflaten?
Hvordan leser du livlinen på håndflaten?
Anonim

Livslinje : Ligger under hjertelinjen, går rundt din tommelen indikerer vitalitet. Stabilitetslinje (også kjent som din Skjebnelinje): Kommer opp gjennom midten av hånd , starter nederst på håndflaten din og løper mot din langfinger; indikerer hvordan du føler om livet du skaper.

Deretter kan man også spørre, leser du venstre eller høyre håndflate?

Vel, ideelt sett, du bør lese både. Teorien er at venstre hånd viser potensial, mens Ikke sant hånden viser hva du har gjort det med det potensialet. Noen håndflaten leserne mener at "den venstre er det gudene gir du , den Ikke sant er hva du gjør med det".

På samme måte, hvilken Palm leses for kvinner? I palmistry , er det tenkt at: For kvinner , den rette hånd er det du er født med, og venstre er det du har akkumulert gjennom livet. For menn er det omvendt. Venstre hånd er det du er født med, og retten er det du har akkumulert gjennom livet ditt.

På denne måten, hva betyr det hvis livslinjen din deler seg?

En delt livslinje Når en livslinje ser ut til å ha en splittelse eller bryte i det, se etter søster linjer på en eller begge sider av køen , disse linjer gi støtte til an ellers usikker periode. En linje på de inni livslinjen ville vis familiens støtte og videre de utenfor fra en ikke-relatert kilde.

Hvordan kan du vite hvor gammel livslinjen din er?

For å beregne alder av en person ved å bruke håndflate, start med å identifisere livslinje , eller den buede linje som starter mellom tommel og pekefinger og renner ned mot håndleddet. Finn deretter hjertet linje , plassert på toppen av håndflaten, parallelt med der fingrene møter hånden.

Anbefalt: