Hva betyr Mr Brownes oktoberpåskrift?
Hva betyr Mr Brownes oktoberpåskrift?

Video: Hva betyr Mr Brownes oktoberpåskrift?

Video: Hva betyr Mr Brownes oktoberpåskrift?
Video: Wonder Chapter 24 Mr. Browne’s October Precept 2024, Kan
Anonim

I oktober , MR . Brownes forskrift var "dine gjerninger er dine monumenter." Auggie erkjenner at dette midler at dine handlinger og hvordan du oppfører deg mot mennesker vil etterlate et like varig inntrykk som en statue eller monument. Det er mange karakterer i romanen som oppfører seg på en måte som påvirker Auggie mye.

Spørsmålet er også, hva betyr Mr Brownes september-påskrift?

MR . Brownes sept . Forskrift . De forskrift er: "Når du får valget mellom å være rett og å være snill, velg SNILL." Dette forskrift betyr du må være snill.

Spørsmålet er deretter, hva er Mr Brownes desemberoppskrift? "Det som er vakkert er bra, og det som er godt vil snart bli vakkert." - Sappho. KAN. «Gjør alt det gode du kan, med alle de midler du kan, på alle måter du kan, på alle steder du kan, til alle tider du kan, mot alle menneskene du kan, så lenge du noen gang kan. " -

Folk spør også, hva betyr forskriften dine gjerninger er dine monumenter?

Dine gjerninger er dine monumenter er en Forskrift sier det du gjøre i livet er det folk husker deg med. Noen gjerninger du gjøre er minneverdige, så det anses som en monument.

Hva er et bud fra bokundret?

I Lure på , Auggies lærer Mr. Browne presenterer en månedlig forskrift , som er "alt som hjelper oss når vi tar beslutninger om virkelig viktige ting." Velg en av forskrifter nedenfor og skriv et essay om hva det betyr for deg.

Anbefalt: