Hva slags far er Capulet i Romeo og Julie?
Hva slags far er Capulet i Romeo og Julie?

Video: Hva slags far er Capulet i Romeo og Julie?

Video: Hva slags far er Capulet i Romeo og Julie?
Video: Blue System - Romeo And Juliet (Musik liegt in der Luft 15.02.1992) (VOD) 2024, April
Anonim

Capulet - Patriarken til Capulet familie, far av Juliet , ektemann til Lady Capulet , og fiende, av uforklarlige grunner, av Montague. Han elsker virkelig datteren sin, selv om han ikke er godt kjent med Julies tanker eller følelser, og ser ut til å tro at det som er best for henne er en "god" match med Paris.

Med tanke på dette, hva slags far er Lord Capulet?

Beskrivelse: Lord Capulet er patriarken til Capulet-familien, faren til Juliet , og onkel til Tybalt. Han er veldig velstående, men han er ingen aristokrat; det vil si at det ville være feil å referere til ham som "Lord Capulet". Han er noen ganger kommanderende, men også hyggelig, som på ballen.

På samme måte, hvordan presenterer Shakespeare Capulet? For det første Herre Capulet presenteres av Shakespeare i 3. akt, scene 5 som sint på Juliet for å ha nektet det han har arrangert for henne. Publikum ville ikke blitt sjokkert over dette, da det i Shakespeare-tiden ikke var uvanlig at en far arrangerte sin egen datters ekteskap uten å konsultere henne først.

På samme måte spør folk, er Capulet en god far for Juliet?

I 'Romeo og Juliet 'Herre Capulet , Julies far , presenteres som en god far på mange måter gjennom hele stykket og spesielt i dette utdraget. Dette viser at selv om Herre Capulet er en god far fordi han bryr seg om følelsene hennes, vil han ikke Juliet å ha sin egen stemme eller meninger utenfor hans.

Er Lord og Lady Capulet gode foreldre?

Bemerkningene deres, selv om de er korte, er fulle av kjærlighet, sorg og skyld. Jeg føler det Lord og Lady Capulet er gode foreldre for perioden de levde, på den måten at de sørget for at hun ble tatt godt vare på, ble undervist god herregårder og høflighet, og generelt hadde en god oppdragelse.

Anbefalt: