Hva er ikke-malingsindikator?
Hva er ikke-malingsindikator?

Video: Hva er ikke-malingsindikator?

Video: Hva er ikke-malingsindikator?
Video: Hvem er Putin? - Hans-Wilhelm Steinfeld hos Fondsfinans Kapitalforvaltning 2024, Kan
Anonim

Hva er en ikke - malingsindikator ? I motsetning til malingsindikatorer , ikke - malingsindikatorer ikke endre verdiene deres etter at prislinjen er stengt. De bruker normalt prisfeltene til venstre når de beregner verdiene. Ikke - malingsindikatorer aldri endre verdiene på de lukkede stolpene.

På denne måten, males fraktalindikator på nytt?

Fraktaler er en etterslep Indikator og ja, det kan det male på nytt men bare innenfor de tre siste strekene (inkludert den nåværende). For alle andre bar-skift, den fraktaler er bekreftet og gjøre ikke male på nytt.

For det andre, males CCI-indikatoren på nytt? EN CCI-indikator at gjør ikke bli rotete over tid som i det første vinduet, men bare pulser når det går over eller under 100/ -100 (som i det andre bildet) A CCI-indikator at gjør ikke male på nytt.

Herav, males glidende gjennomsnitt på nytt?

EN glidende gjennomsnitt gjør det IKKE OMMALING . Du bør bare vurdere den tidligere lukkede linjen fordi den ikke lenger endres.

Maler Bollinger Bands på nytt?

La bollinger-bånd på nytt Ja, de beregner verdiene sine (og dermed linjene deres) på nytt mens markedshandelsområder og prisskalaverdiområder endres.

Anbefalt: