Hva betyr vårjevndøgn åndelig?
Hva betyr vårjevndøgn åndelig?

Video: Hva betyr vårjevndøgn åndelig?

Video: Hva betyr vårjevndøgn åndelig?
Video: 19 марта родительская суббота, категорически не делайте это, иначе быть беде. Народные приметы 2024, April
Anonim

Generelt sett jevndøgn blir sett på som en tid med kamp mellom lys og mørke, liv og død. derfor vårjevndøgn representerer nytt lys og liv, ny begynnelse, frø og vei. Giphy. Det faktum at dag og natt er like på dagen for jevndøgn representerer vårt eget behov for balanse på denne tiden.

Også å vite er, hva symboliserer vårjevndøgn?

På den nordlige halvkule, den vår , eller vårjevndøgn skjer rundt omkring mars 21, når solen beveger seg nordover over himmelekvator. Tross alt, på den sørlige halvkule, mars representerer begynnelsen av høsten og vår kommer i september!

For det andre, hvorfor er vårjevndøgn viktig? Det er to jevndøgn et år (høsten Equinox og Vårjevndøgn ), og de markerer endringen i sesong. Ifølge Space er imidlertid Vernal Equinox er enda større enn det: det er mest viktig Årets astronomiske begivenhet. Det er fordi det markerer begynnelsen på det astronomiske året.

hva betyr vår åndelig?

Akkurat som vinteren symboliserer døden, vår symboliserer nytt liv. Trær, planter, åkre begynner å bli grønne; over Kansas dukker nytt liv opp fra bakken. Kristen tro handler om nytt liv hele året, men spesielt i påsken – noe døde, men lever nå igjen.

Hvordan påvirker vårjevndøgn oss?

An Equinox er en tid hvor dagene og nettene når like lange. De Vårjevndøgn finner sted i dag, og heldigvis kommer de mørke nettene til å reduseres slik at vi får mye mer sollys.

Anbefalt: