Hva betyr åndelig veiledning?
Hva betyr åndelig veiledning?

Video: Hva betyr åndelig veiledning?

Video: Hva betyr åndelig veiledning?
Video: Hva er Åndelig veiledning? 2024, Kan
Anonim

Åndelig retning er praksis med å være sammen med mennesker når de forsøker å utdype forholdet til det guddommelige, eller å lære og vokse i sin egen personlige spiritualitet . De regissør lytter og stiller spørsmål for å hjelpe regissøren i hans eller hennes refleksjonsprosess og åndelig vekst.

Deretter kan man også spørre, hvorfor er åndelig veiledning viktig?

EN åndelig leder forstår det mest viktig forholdet i livet ditt er det du har med Gud. Den primære hensikten med en åndelig leder er å veilede deg i å ha en dypere intimitet med Gud. Sammen med din åndelig leder , vil du utforske Guds nærvær, stemme og aktivitet i livet ditt.

På samme måte, hva er forskjellen mellom åndelig veiledning og rådgivning? Det primære forholdet i åndelig veiledning er mellom Gud og den som er rettet, mens i psykoterapi er det primære forholdet mellom terapeuten og klienten. I åndelig veiledning , tenker vi på Gud som den sanne direktøren eller den hellige terapeuten. I rådgivning , terapeutens rolle er primært.

Hva sier Bibelen om åndelig veiledning om dette?

De bibel lærer at vårt mest grunnleggende behov ikke først og fremst er det av åndelig veiledning eller for å komme i kontakt med vår åndelig selv» men at vi er åndelig døde (Efeserne 2:1) og trenger det åndelig liv som bare kan komme fra Gud.

Hvordan blir man en åndelig leder?

Den påkrevde utdanningen er definert som formell klasseromsundervisning i åndelig veiledning felt. An søker som søker om sertifisering må ha en mastergrad fra en anerkjent akkreditert institusjon med fokus på bibelske, teologiske studier og minimum seks kurs i spiritualitet.

Anbefalt: