Kan dyr tenke og føle?
Kan dyr tenke og føle?

Video: Kan dyr tenke og føle?

Video: Kan dyr tenke og føle?
Video: JEG HAR ALDRI HØRT slike HISTORIER om dyr i mitt LIV Odessa og KATTER 2024, April
Anonim

Mest dyr er det vi beskriver som 'sentient' -de kan tenke , oppfatter omgivelsene deres og opplever lidelse og glede, selv om de kan oppleve og forstå disse på forskjellige måter3. Det er forskjellige nivåer av bevissthet og noen dyr har høyere nivåer enn andre5.

På denne måten tenker dyr på et språk?

Dyr kan kommunisere med hverandre (noe som betyr at de har sine egne Språk ). Det kan de fortsatt synes at - det er bare ikke i en Språk som vi kjenner igjen. Så for å svare på spørsmålet ditt, så gjør de det ikke synes at uten Språk . De synes at Med det.

Dessuten, føler dyr kjærlighet? Om dyr kan oppleve romantisk kjærlighet er ukjent. Men det er noen bevis på at de er i stand til å oppleve det samme spekteret av følelser som oss kan . Hjernen til mange pattedyr er overraskende lik den menneskelige hjernen. Dette antyder at de faktisk kan være i stand til å oppleve romantisk kjærlighet.

Spørsmålet er også om dyr føler empati?

Dyr kan føle empati akkurat som mennesker gjøre . Empati for hverandre, for oss og til og med for andre arter. Empati er følelse hva andre føle . Vi mennesker kan ha empati med hverandre og hverandre dyr.

Har dyr de samme følelsene som mennesker?

Selv om dyr kan ikke uttrykke følelsene sine språklig, forskere ha fant sånn mennesker , deres følelser kan uttrykkes gjennom handlinger. Individuelle primater oppfører seg på forskjellige måter avhengig av omstendighetene de befinner seg i og gruppemedlemmene de samhandler med.

Anbefalt: