Innholdsfortegnelse:

Fokuserer PE-vurderingen kun på summativ vurdering?
Fokuserer PE-vurderingen kun på summativ vurdering?

Video: Fokuserer PE-vurderingen kun på summativ vurdering?

Video: Fokuserer PE-vurderingen kun på summativ vurdering?
Video: 90.10.® MedBed Feedback (German) Karin 2024, April
Anonim

Fokuserer PE-vurderingen kun på summativ vurdering ? Faktisk, evaluering er en integrert del av læring og undervisning. Den har som mål å styrke elevenes læring.

På samme måte spør folk, hva er noen eksempler på summative vurderinger?

Eksempler på summativ vurdering inkluderer:

  • Slutt-på-enhet eller -kapittel tester.
  • Avsluttende prosjekter eller porteføljer.
  • Prestasjonsprøver.
  • Standardiserte tester.

Foruten ovenfor, hvorfor er vurdering viktig i PE? Vurderinger er verktøyet som fysiske lærere bruker for å måle ferdighetene og kondisjonsnivåene elevene deres lærer og oppnår i PE klasse. Vurderer i PE hjelper til med å vise andre (foreldre, skoleledere, andre lærere og deg selv) hva elevene lærer i din kroppsøving klasse.

Dessuten, hva er vurdering i PE?

Student Vurdering i kroppsøving . Student evaluering - en av de fire essensielle komponentene i kroppsøving - er innsamling av bevis om elevprestasjoner og å trekke slutninger om elevfremgang basert på disse bevisene.

Hva er eksempler på uformelle vurderinger?

I motsetning til det formelle vurderinger , uformelle vurderinger er det lærere bruker hver dag for å evaluere fremgangen og forståelsesferdighetene til sine individuelle elever. Disse vurderinger finnes i mange typer, som skriftlige arbeider, mapper, karaktersetting, tester, quiz og prosjektbaserte oppgaver.

Anbefalt: