Hva sier Bibelen om sosial helse?
Hva sier Bibelen om sosial helse?

Video: Hva sier Bibelen om sosial helse?

Video: Hva sier Bibelen om sosial helse?
Video: Veien til bedre helse del 2. Hva sier bibelen om faste? 2024, Kan
Anonim

For å si det med mine egne ord, Sosial helse er hvor god du er med mennesker; å kunne danne relasjoner; i stand til å ikke lage vanskelige situasjoner; og føle deg trygg når du er rundt andre mennesker. Hva sier Bibelen om sosial helse ? 1. Korinter 15:33 Gjøre ikke bli lurt: "Dårlig selskap ødelegger god moral."

I tillegg til dette, hva sier Bibelen om sosialt?

Et nøkkelvers med hensyn til sosialisering er Ordspråkene 13:20: "Den som vandrer med vise menn, blir vis, men dårenes følgesvenn lider skade." Et annet godt sosialiseringsvers er Ordspråkene 22:24-25: " Gjøre ikke bli venn med en hissig mann, gjøre ikke assosiere med en lett sint, eller du kan lære hans måter og

Dessuten, hva sier Bibelen om å ta vare på kroppen din? De Bibelen sier Ta Ta vare på kroppen din Ved å dekke sine behov akkurat som våre ånder har behov, våre kropper har behov som påvirker direkte våre evne til å fokusere, føle seg motivert til å jobbe, og føle seg uthvilt og ikke sløv, ute av stand til å fokusere på ting som er viktige for oss.

På samme måte spørs det hva Bibelen sier om helse?

Lydighet mot Gud og ydmykhet foran ham er ofte forbundet med løfter om Helse og velsignelse: «Vær ikke klok i dine egne øyne; frykt Herren og unngå det onde. Dette vil bringe Helse til din kropp og næring til dine bein» (Ordspråkene 3:7 – 8; se også 5. Mosebok 30:15 – 16).

Hva sier Bibelen om livet?

Gud er Gud og han virker alle ting, inkludert din liv , i henhold til hans formål. Ingenting kan skje uten at Gud har forordnet det. Salme 57:2 sier , "Jeg roper til Gud, den Høyeste, til Gud som oppfyller sin hensikt med meg." Dette er nøkkelen til å forstå Guds hensikt med deg liv.

Anbefalt: