Hva sier Bibelen om fangenskap?
Hva sier Bibelen om fangenskap?

Video: Hva sier Bibelen om fangenskap?

Video: Hva sier Bibelen om fangenskap?
Video: Hva sier Bibelen om endetiden og de siste dager? 2024, April
Anonim

5. Mosebok 21:13. Og hun skal ta på seg sine klær fangenskap fra henne og bli i ditt hus og sørge over hennes far og hennes mor en hel måned; og deretter skal du gå inn til henne og være hennes mann, og hun skal være din hustru.

Med tanke på dette, hva betyr fangenskap i Bibelen?

tilstanden eller perioden for å bli holdt, fengslet, slavebundet eller innesperret. (stor forbokstav) babylonsk fangenskap.

På samme måte, der hvor Herrens Ånd er, er det frihet? Der Herrens Ånd er, er det frihet Der Herrens Ånd er, der er det ingen frykt Der Herrens Ånd er, der er helbredende og Ånd er her Der Herrens Ånd er, der er brann Der Herrens Ånd er, der er nåde Hvor Herrens Ånd er, …

For det andre, hvor i Bibelen står det at Jesus kom for å sette fangene fri?

Pris Gud, virkeligheten i 2. Timoteus 2:26 kom til min unnsetning på kort tid. «Og at de kan komme seg ut av djevelens snare, som er tatt fange av ham etter hans vilje.»

Hvem Sønnen som er satt fri, er virkelig fri?

Jesus sa: «For Sønn av mennesket kom ikke for å la seg tjene, men for å tjene og gi sitt liv som en løsepenge for mange.» Markus 10:45. Men, som Jesus sier: «Så hvis Sønn setter du gratis , du vil være gratis faktisk !”

Anbefalt: