Innholdsfortegnelse:

Hva er alternativ undervisning i samundervisning?
Hva er alternativ undervisning i samundervisning?

Video: Hva er alternativ undervisning i samundervisning?

Video: Hva er alternativ undervisning i samundervisning?
Video: Hva er omvendt undervisning 2024, Kan
Anonim

Alternativ undervisning er en samundervisningsmodell hvor en lærer jobber med en liten gruppe av studenter , som den andre læreren instruerer den store gruppen. Smågruppetimen kan foregå i eller utenfor klasserommet og kan fokusere på innhold som er likt eller ulikt det som blir undervist i resten av klassen.

Hva er forskjellen mellom samundervisning og teamundervisning?

I Team Undervisning , to lærere dele ansvaret for to separate grupper studenter. Imidlertid, i Co - undervisning , to lærere dele ansvaret for undervisning en enkelt gruppe studenter.

Man kan også spørre seg, hva er en undervisningsstasjon? Stasjonsundervisning Oversikt. I stasjonsundervisning undervisningsmodell, elever og innhold er delt inn i tre eller flere grupper. Hver lærer underviser i én del av innholdet, mens de resterende delene er basert på uavhengige praksisaktiviteter, og studentene roterer mellom alle stasjoner.

Dessuten, hva er de 6 modellene for samundervisning?

Seks tilnærminger til co-teaching

  • En undervis, en observer.
  • One Teach, One Assist.
  • Parallell undervisning.
  • Stasjonsundervisning.
  • Alternativ undervisning: I de fleste klassegrupper oppstår det anledninger der flere elever trenger spesialisert oppmerksomhet.
  • Teamundervisning: I teamundervisning gir begge lærerne den samme undervisningen samtidig.

Hva er hensikten med samundervisning?

Co - undervisning er praksisen med paring lærere sammen i et klasserom for å dele ansvaret med å planlegge, instruere og vurdere elevene. Co - undervisning gjennomføres ofte med generell og spesialundervisning lærere sammenkoblet som en del av et initiativ for å skape et mer inkluderende klasserom.

Anbefalt: