Hva betyr inkludering i utdanning?
Hva betyr inkludering i utdanning?

Video: Hva betyr inkludering i utdanning?

Video: Hva betyr inkludering i utdanning?
Video: Arbeid med språk, flerspråklighet og flerkulturell kompetanse i barnehagen -Nettstudier 2024, April
Anonim

Inkludering i utdanning refererer til en modell der elever med spesielle behov tilbringer mesteparten av eller all sin tid med ikke-spesielle (generelt utdanning ) trenger studenter. Inkludering avviser, men gir likevel bruk av spesielle skoler eller klasserom for å skille elever med nedsatt funksjonsevne fra elever uten funksjonshemninger.

Her, hvorfor er inkludering viktig i utdanning?

Inkluderende utdanning (når øvd godt) er veldig viktig fordi: Alle barn er i stand til å være en del av fellesskapet sitt og utvikle en følelse av tilhørighet og bli bedre forberedt på livet i fellesskapet som barn og voksne. Det gir alle barn muligheter til å utvikle vennskap med hverandre.

Man kan også spørre seg, hva mener du med inkludering? Inkludering betyr at alle mennesker, uavhengig av deres evner, funksjonshemminger eller helsehjelpsbehov, har rett til å: Bli respektert og verdsatt som verdifulle medlemmer av deres lokalsamfunn. Delta i rekreasjonsaktiviteter i nabolaget.

I tillegg, hva er inkludering i klasserommet?

Kort oppsummert, inkludering i klasserommet betyr at elever med nedsatt funksjonsevne har muligheter til å lære i samme miljø og sammen med ikke-funksjonshemmede elever. Noen elever med nedsatt funksjonsevne kan integreres fullt ut i tradisjonelle klasserom.

Hva betyr inkludering i Education UK?

Inklusive utdanning - også kalt inkludering - er utdanning som inkluderer alle, med ikke-funksjonshemmede og funksjonshemmede (inkludert de med spesielle pedagogisk behov”) læring sammen i ordinær strøm skoler , høyskoler og universiteter.

Anbefalt: