Er utfordrende et positivt ord?
Er utfordrende et positivt ord?

Video: Er utfordrende et positivt ord?

Video: Er utfordrende et positivt ord?
Video: ABBA - Happy New Year 2024, Kan
Anonim

I andre ord , det utfordrer det du tror. Folk bruker noen ganger utfordrende som en høflig - og langt mer positivt - erstatning for plagsom eller problematisk, som i "Dette utfordrende situasjonen vil kreve alles tålmodighet."

Følgelig, hva er et ord for utfordrende?

SYNONYMER. krevende, testende, belastende, krevende, krevende, søkende. strekker, spennende, stimulerende, inspirerende, energigivende, inspirerende. vanskelig, tøff, hard, tung, stiv, formidabel, tyngende, strabasiøs, arbeidskrevende, tyngende, anstrengende, slitsom.

På samme måte, er utfordring et negativt ord? a: den utfordring bidratt til personens glede. a: den utfordring er noe problematisk ( negativ ), men inntrykket av personen i denne setningen er positivt siden de sier at de er forberedt på hva som helst.

På samme måte kan man spørre seg, er utfordrende en positiv konnotasjon?

(De ord vanskelig har en negativ konnotasjon . Utfordrende har en positiv konnotasjon . Det antyder at problemene vil bli overvunnet.)

Hva betyr det å utfordre noen?

EN utfordring for noe er et spørsmål om dets sannhet eller verdi. EN utfordring til noen er et spørsmål om deres autoritet. Hvis du utfordring ideer eller mennesker, stiller du spørsmål ved deres sannhet, verdi eller autoritet.

Anbefalt: