Sier Bibelen at man ikke skal jobbe på sabbaten?
Sier Bibelen at man ikke skal jobbe på sabbaten?

Video: Sier Bibelen at man ikke skal jobbe på sabbaten?

Video: Sier Bibelen at man ikke skal jobbe på sabbaten?
Video: Израиль | Святая Земля | Фавор - гора Преображения Господня 2024, Kan
Anonim

Seks dager skal du arbeide, og gjøre Alle dine arbeid , men den syvende dagen er en Sabbat til Herren din Gud. På den skal du ikke gjør noen arbeid , du eller din sønn eller din datter, din tjener eller din tjenerinne, eller din buskap eller den fremmede som er innenfor dine porter.

Med tanke på dette, har vi lov til å jobbe på sabbaten?

Seks dager skal arbeid bli ferdig; men på den syvende dag er en sabbat av høytidlig hvile, hellig for Herren; den som gjør noe arbeid i sabbat dag, skal han visselig drepes.

Videre, hva er straffen for å ikke holde sabbaten? Sabbat Vanhelligelse er unnlatelse av å overholde Bibelen Sabbat , og regnes vanligvis som en synd og et brudd på en hellig dag i forhold til enten det jødiske sabbat (Fredag solnedgang til lørdag kveld), den Sabbat i syvendedagskirker, eller til Herrens dag (søndag), som er anerkjent som den kristne Sabbat

På denne måten, hva sa Jesus om arbeidet på sabbaten?

I ypperstepresten Abjatars dager gikk han inn i Guds hus og spiste det innviede brødet, som bare er tillatt for prester å spise. Og han ga også noen til sine ledsagere." Så han sa til dem, "The Sabbat ble laget for mennesket, ikke mennesket for Sabbat . Så Menneskesønnen er også Herre over Sabbat ."

Hva sier Bibelen om sabbaten?

Det fjerde budet til Guds uforanderlig lov krever overholdelse av denne syvende dag Sabbat som dagen for hvile, tilbedelse og tjeneste i harmoni med læren og praksisen til Jesus, Herrens Herre. Sabbat . De Sabbat er en dag med herlig fellesskap med Gud og hverandre.

Anbefalt: