Får foreldre betalt for hjemmeundervisning?
Får foreldre betalt for hjemmeundervisning?

Video: Får foreldre betalt for hjemmeundervisning?

Video: Får foreldre betalt for hjemmeundervisning?
Video: "ЭКЗАМЕН" ("EXAM") 2024, Kan
Anonim

Hjemmeundervisning barnet ditt er et privat valg og er ikke arbeid. Derfor, foreldre gjør ikke få betalt til hjemmeskole deres barn. Imidlertid kan familier i noen stater motta en skattefradrag, fradrag eller til og med et stipend hvis hjemmeundervisning under en paraplyskole (som en charterschool).

Med tanke på dette, betaler myndighetene deg til hjemmeundervisning?

Myndighetene Finansiering til Hjemmeundervisning Det er lite tilgjengelig i føderal finansiering for hjemmeundervisning akkurat nå, men det kommer til å endre seg snart. Den beste måten å bruke U. S. Department of Education for hjemmeskole finansiering bistand er å dra nytte av en registrert og akkreditert charter skolen.

Spørsmålet er deretter, får foreldre betalt for hjemmeundervisning i California? California Leder i banebrytende, personlig tilpasset utdanning med charterskoler for Hjemmeskole Familier. Staten av California tilbyr meg, en hjemmeundervisning forelder , $2600/år i utdanningsmidler for barna mine.

Bare så, hvor mye får du for hjemmeundervisning?

Home School Legal Defense Association (HSLDA) anslår at gjennomsnittlig forelder bruker rundt $300 til $600 per år, per barn, på hjemmeundervisning pensum, spill og bøker.

Hvilke kvalifikasjoner trenger du for å undervise barnet ditt hjemme?

Foreldre Kvalifikasjoner . De foreldre som gir primærinstruksjon bør har i det minste en videregående vitnemål eller GED. Foreldre som har begått lovbrudd som ville diskvalifisere dem fra å undervise andres barn bør ikke tillates hjemmeskole.

Anbefalt: