Går fagforeningene tilbake?
Går fagforeningene tilbake?

Video: Går fagforeningene tilbake?

Video: Går fagforeningene tilbake?
Video: Bli med tilbake til Alkmaar og døgnet der Glimt sikret kvartfinale i Europa | Glimt fra innsiden 2024, April
Anonim

Unionsmedlemskap hadde vært synkende i USA siden 1954, og siden 1967, ettersom medlemsraten for fagforeninger gikk ned, sank middelklassens inntekt tilsvarende. US Bureau of Arbeid Statistikk siste undersøkelse indikerer at fagforeningsmedlemskap i USA har steget til 12,4 % av alle arbeidere , fra 12,1 % i 2007.

I forhold til dette, vokser eller avtar fagforeningene?

Fagforeningsmedlemskapet i USA fortsetter å krympe, noe som viser at organisert arbeidskraft fortsatt møter motvind til tross for noen nylige seire. Blant amerikanske arbeidere falt deltakelsen i en fagforening til 10,5 prosent i fjor, fra 10,7 prosent i 2017 og 2016, og alle demografiske grupper så en avslå i medlemskap.

Er det i tillegg nødvendig med fagforeninger? Fagforeninger Er fortsatt Behov for . Fagforeninger gjøre det mulig for arbeidsfolk å gjøre arbeidsplassene våre tryggere og forhandle rettferdige lønns- og arbeidsvilkår. Fagforeninger er hvordan yrkesaktive kan tjene seg godt og få et bedre liv. Vi har et enormt inntektsulikhetsproblem i landet vårt i dag.

Foruten dette, hva forårsaket nedgangen i fagforeningene?

I gode tider trenger ikke arbeidere fagforeninger å sikre økninger i lønn og ytelser fordi alle tjener på økonomisk velstand. I dårlige tider, fagforeninger kan ikke beskytte sine medlemmer mot permitteringer, lønns- og ytelsesreduksjoner og tøffere arbeidsforhold. Faktisk, fagforening kontrakter ser ofte ut til å gjøre ting verre.

Har fagforeninger en fremtid i USA?

De OSS skiller seg fra andre avanserte land ikke så mye ved sin synkende andel av arbeidere i fagforeninger som ved den synkende andelen av lønn og vilkår satt av kollektive forhandlinger og av større motstand fra arbeidsgiver mot fagforeninger . Så, har fagforeninger en fremtid i USA ? De fleste analytikere svarer nei.

Anbefalt: