Hvilke krefter hadde Ares?
Hvilke krefter hadde Ares?

Video: Hvilke krefter hadde Ares?

Video: Hvilke krefter hadde Ares?
Video: Serial Killer: David "Stutter Box" Carpenter 2024, Kan
Anonim

Ares spesielle krefter var de av styrke og kroppslighet. Som krigsguden var han en overlegen jager i kamp og forårsaket store blodsutgytelser og ødeleggelser hvor enn han gikk. Ares var sønn av de greske gudene Zevs og Hera.

På denne måten, hva er Ares-krefter?

Ares har felles gudfryktig krefter (flukt, udødelighet, evnen til å endre form, teleportering, healing, superstyrke og kunne materialisere gjenstander), men han kan også skyte ildkuler. Ares har også god strategi og krigstaktikk.

Og hvem drepte krigsguden Ares? Ares blir slått av Athena som støtter akaerne og slår ham ut med en stor stein. Han kommer også verre ut mot den akaiske helten Diomedes som til og med klarer å skade Gud med spydet, om enn med hjelp av Athena. Homer beskriver skriket til de sårede Ares som ropene fra 10 000 menn.

Med dette i øyesyn, hva er Ares guden for?

gresk Gud av Krig. Ares er den Gud av krig, en av de tolv olympiske gudene og sønnen til Zevs og Hera. I litteraturen Ares representerer det voldelige og fysiske utemmede aspektet av krig, som står i kontrast til Athena som representerer militær strategi og generalskap som intelligensens gudinne.

Hva er noen fakta om Ares?

I gresk mytologi Ares er krigens gud. Han er sønn av Hera og Zevs og er en av de tolv olympiere. I romersk mytologi er hans ekvivalent Mars. Ares '-symboler inkluderer sverd, spyd, skjold, hjelm, vogn, hund, villsvin, gribb og brennende fakkel.

Anbefalt: