Kan eldre verger forsvinne?
Kan eldre verger forsvinne?

Video: Kan eldre verger forsvinne?

Video: Kan eldre verger forsvinne?
Video: Наука и Мозг | Тайна Энергии Мозга | Что убивает наш мозг? На радио ЗВЕЗДА | Сергей Савельев | 023 2024, Kan
Anonim

Det står eldre og voktere ha en sjanse til forsvinne hvis du ikke har drept NOEN av dem, men det betyr at de ikke burde forsvinne hvis du har drept minst én. De bør omformulere det for å si de kan forsvinne etter 20 kartperiode.

Angående dette, kan eldre verger Despawn?

De gjenoppstår ikke etter den første spawningen, og derfor er det et begrenset antall av dem per verden. Eldre foresatte gytt med monumenter ikke naturlig despawn , selv om de blir fjernet sammen med andre fiendtlige mobber i fredelige vanskeligheter.

Spørsmålet er deretter, hvordan skaper du en eldre verge? I Minecraft kan du finne eldre voktere i Deep Ocean-biomet. De vil gyte under vann inne i Ocean Monument (også kalt Verge Tinning). Hvis du har problemer med å finne en eldre verge , kan du tilkalle en eldre verge ved å bruke en jukse eller du kan bruke en gyte egg.

hvordan sprer eldres innflytelse seg?

Å hjelpe eldste spre seg du må fullføre kart som er i nærheten av hans territorium og er påvirket av Shaper. Først når Eldre sprer seg til enaugh kart han vil gyte sine foresatte i kart (kart vil bli indikert på atlaset med annen farge).

Hvor mange eldre verger er det?

Havmonumenter inneholder alltid tre eldre verger – en på toppen og en i hver vinge.

Anbefalt: