På hvilken måte omhandler siste del av Wife of Baths fortelling skjønnhetsbegrepet?
På hvilken måte omhandler siste del av Wife of Baths fortelling skjønnhetsbegrepet?

Video: På hvilken måte omhandler siste del av Wife of Baths fortelling skjønnhetsbegrepet?

Video: På hvilken måte omhandler siste del av Wife of Baths fortelling skjønnhetsbegrepet?
Video: Кентерберийские сказки | Пролог и анализ сказки "Жена Бата" | Джеффри Чосер 2024, Kan
Anonim

På hvilken måte omhandler siste del av Wife of Baths fortelling skjønnhetsbegrepet ? Den viser at ridderen forelsker seg i en vakker kvinne. Det understreker kvinnens alder. Det viser det skjønnhet er i betrakterens øye.

Dessuten, hva er det overordnede budskapet til Wife of Bath's Tale?

Men mens moralen til folket eventyr av den avskyelige hagen er at sann skjønnhet ligger innenfor, den Kone av Bath kommer bare tilfeldig til en slik konklusjon. Henne beskjed er at, stygt eller rettferdig, kvinner skal adlydes i alle ting av sine ektemenn.

Spørsmålet er deretter, hvordan forholder Wife of Bath's Tale seg til karakteren hennes? De Kona til Bath's historien åpenbart avslører henne egen personlighet og henne lyst til sex. Hun er tydeligvis en veldig lysten kvinne som er opptatt av sex. Hun beskriver også den gamle kronen i henne historie som et veldig pratsomt individ, som er en annen kvinne karakter at forholder seg de Konens egen personlighet.

Også for å vite, hvilken advarsel gir Baths kone på slutten av historien?

Hun advarer om at kvinner som gjøre ikke har makt vil dø. Hun advarer om at menn og kvinner bør elske hverandre betingelsesløst. Hun advarer om at menn er løgnere. Hun advarer om at menn som gjorde ikke gi deres koner autoritet ville være ulykkelig.

Hvordan redder den gamle kona ridderen?

A- hun får ham til å gifte seg med henne. B-hun aksepterer pengene hans og lar ham stikke av. C-hun gir ham svaret han søker.

Anbefalt: