Hva er en standardbasert IEP?
Hva er en standardbasert IEP?
Anonim

I denne Advocacy Brief, begrepet standarder - basert IEP ” brukes til å beskrive en prosess og et dokument som er innrammet av staten standarder og som inneholder årlige mål tilpasset, og valgt for å lette studentens oppnåelse av, statlig akademisk nivå standarder.

Med tanke på dette, hvorfor er standarder viktige for IEP-prosessen?

Elever som lærer og tenker annerledes kan jobbe under klassetrinn i enkelte fag. Standarder -basert IEPer la dem jobbe med innhold på klassetrinn. De kan ha som mål å oppnå på samme nivå som sine jevnaldrende.

Videre, hva bør et IEP-mål inneholde? IEP-mål inkluderer tre komponenter som må angis i målbare termer: (a) retning av atferd (øke, redusere, opprettholde osv.) (b) behovsområde (dvs. lesing, skriving, sosiale ferdigheter, overgang, kommunikasjon osv.) (c) nivå av oppnåelse (dvs. til aldersnivå, uten assistanse osv.)

Enkelt sagt, hvor mange IEP-mål er for mange?

Det ER IKKE ET MAKSIMALT antall mål for en IEP. Jeg hører at en gang i blant, "Min bydel fortalte meg at hver IEP ikke kan ha mer enn 8 mål ." Baloney. De bruker kanskje 8 som en retningslinje, men det er ingen lov som sier hvor mange.

Kan du ha en IEP uten akademiske mål?

IEP uten akademiske mål . Du kan ha en funksjonshemming og ikke trenger en IEP . Vanligvis da hvis du gjorde trenge noen overnattingssteder men ingen mål osv. det ville være en 504.

Anbefalt: