Hva er en PLEP på IEP?
Hva er en PLEP på IEP?

Video: Hva er en PLEP på IEP?

Video: Hva er en PLEP på IEP?
Video: Hva er pi? 2024, Kan
Anonim

Det nåværende nivået av utdanningsprestasjoner ( PLEP ) er en oppsummering som beskriver studentens nåværende prestasjoner på behovsområdene som bestemt av en evaluering. Den forklarer elevens behov og angir hvordan elevens funksjonshemming påvirker hans eller hennes engasjement og fremgang i den generelle læreplanen.

Tilsvarende, hva er nåværende nivåer i en IEP?

Definisjon av PLOP ( Nåværende nivå av Ytelse) Også kjent som PLP eller nåværende nivå på akademisk og funksjonell ytelse (PLAAFP), den nåværende nivå på ytelse er delen av barnet ditt IEP som beskriver hvordan han gjør det akademisk for øyeblikket.

På samme måte, hva er forskjellen mellom PLEP A og PLEP B? PLEP En for den generelle læreplanen som viser hva som trengs for klasserommet for læreplanformål og PLEP B for andre utdanningsbehov, som atferd, OT, PT og tale. Til PLEP B de andre utdanningsbehovene som atferd, kommunikasjon, hjelpemidler mv.

Foruten dette, hva er funksjonelle ferdigheter på en IEP?

Funksjonelle ferdigheter er de ferdigheter en student trenger å leve selvstendig. Et viktig mål med spesialundervisning er at elevene våre skal få mest mulig selvstendighet og autonomi, enten deres funksjonshemming er emosjonell, intellektuell, fysisk eller en kombinasjon av to eller flere (flere) funksjonshemninger.

Hva er en Plaff?

PLAAFP er den eneste delen av IEP som inneholder data som viser en elevs nåværende ytelse, og er derfor avgjørende for å bestemme studentens aktuelle behov. Gi informasjon. på studentens. nåværende ytelse.

Anbefalt: