Hva sier Bibelen om å helle inn i andre?
Hva sier Bibelen om å helle inn i andre?

Video: Hva sier Bibelen om å helle inn i andre?

Video: Hva sier Bibelen om å helle inn i andre?
Video: Tips for choosing a toddler pillow. #shorts 2024, Kan
Anonim

Lukas 6:38

"Gi, og det vil bli gitt til du. Et godt mål, presset ned, ristet sammen og kjørt over, vil være tømt i fanget ditt. For med tiltaket du bruker, det vil bli målt til du."

Hva sier Bibelen om å gjøre for andre?

Matteus 6:1-4 «Vær forsiktig så du ikke praktiserer din rettferdighet foran andre å bli sett av dem. Hvis du gjøre , du vil ikke få noen lønn fra din Far i himmelen. Så når du gir til de trengende, gjøre ikke kunngjøre det med trompeter, som hyklerne gjøre i synagogene og på gatene, for å bli hedret av andre.

Dessuten, hva sier Gud om å hjelpe de som trenger det? Ordspråkene 19:17 (NIV) «Den som er snill mot dårlig låner til Herren, og han skal lønne dem for det de har gjort.»

På samme måte spør folk, hva sier Bibelen om å be for andre?

Efeserne 3:16-19 Og jeg be at du, som er rotfestet og etablert i kjærlighet, kan ha kraft til sammen med alle de hellige å forstå hvor vid og lang og høy og dyp Kristi kjærlighet er, og å kjenne denne kjærligheten som overgår kunnskapen – så du kan bli fylt til mål for all Guds fylde.

Hva sier Bibelen om omsorg for andre?

– 1. Peter 1:22. Og vær snille og barmhjertige mot hverandre, og tilgi hverandre, slik Gud også har tilgitt dere i Kristus. – Efeserne 4:32. Enhver bør ikke bare passe på sine egne interesser, men også for interessene til andre.

Anbefalt: