Kan en 18-åring date en 16-åring i New Jersey?
Kan en 18-åring date en 16-åring i New Jersey?
Anonim

I New Jersey , det er ulovlig for en voksen (noen 18 eller eldre ) å ha sex med en mindreårig (noen yngre enn 16 ), selv om sexen er samtykkende. De som bryter loven har begått lovpålagt voldtekt.

Med tanke på dette, er 16 år lavalder i NJ?

Generelt betyr dette at en person som er 16 år gammel kan generelt samtykke å ha sex med en hvilken som helst voksen, uansett alder . Som de fleste andre stater, New Jersey lover tillater konsensuell sex mellom mindreårige under seksuell lavalder , hvis de er nær det samme alder.

er en 18-åring som dater en 16-åring lovlig? Hvis 18 år gammel har et kriminelt rulleblad, eller er en seksualforbryter, eller er lærer eller trener eller i en annen tillitsverv eller autoritet, vil det ikke bli lovlig for 18 år gammel til Dato de 16 år gammel . Det er det heller ikke lovlig for 18 år gammel å ha sex med 16 år gammel.

Rett og slett, kan en 17-åring date en 18-åring i New Jersey?

New Jersey . Alder for juridisk samtykke i New Jersey varierer etter omstendighetene, fra så ung som 13 år hvis du er i et samtykkende forhold med noen nr eldre enn 17 , til som gammel som 18 når han er engasjert i seksuell kontakt med en slektning eller annen autoritetsfigur.

Kan en 19-åring date en 16-åring i New Jersey?

men ja, det varierer etter stat. Jeg kunne ha sverget det selv om lavalder er det 16 , der kan ikke være mer enn en 4 år aldersforskjell hvis de er under 18. Altså, 17 og 19 er greit, 17 og 23 ikke så mye. Tilsynelatende 16 er lavalder, men også hvis personen er 13 år, de kan være innenfor 4 år og det er fortsatt lovlig.

Anbefalt: