Hvilken viktig gjest kommer til ballet som Pilkings og kona planlegger å delta på?
Hvilken viktig gjest kommer til ballet som Pilkings og kona planlegger å delta på?

Video: Hvilken viktig gjest kommer til ballet som Pilkings og kona planlegger å delta på?

Video: Hvilken viktig gjest kommer til ballet som Pilkings og kona planlegger å delta på?
Video: Kineser dans -Ballet Akademiets Julevisning 2019 2024, Kan
Anonim

Pilkings og Jane forbereder seg på gå til de ball , og han forteller hans kone at en spesiell gjest – Prinsen – vil være der i kveld. Tilbake på markedsplassen kommer Amusa og to konstabler for å arrestere Elesin.

På samme måte spørs det, hvordan dør Elesin?

Dette bekreftes senere, Elesin klarer ikke å begå selvmord. Ikke døende vanære Elesin hinsides all bedring, så når han ser at sønnen Olunde døde å ta hans plass (som vanære Elesin enda lenger, siden sønnen hans ikke skal gi seg til faren sin på den måten), Elesin begår selvmord med sine lenker.

Videre, hvorfor er Simon Pilkings i Afrika? Simon Pilkings er i Afrika fordi han jobber for den britiske koloniadministrasjonen som distriktsoffiser i Oyo. Joseph og Amusa er begge yorubaner, og som svarte afrikanere , deler de byrden av kolonial rasisme.

Så, hva er temaet for Døden og kongens rytter?

Døden og Kongens Rytter handler om den potensielle og forestående kollapsen av den afrikanske verden på grunn av en afrikansk viljesvikt. Det handler ikke om et kultursammenstøt der seierherren er Vesten.

Er Death and the King's Horseman en tragedie?

Hendelser fører til tragedie når Elesins sønn, Olunde, som har returnert til Nigeria fra å studere medisin i Europa, tar på seg ansvaret for sin far og begår rituelt selvmord i hans sted for å gjenopprette familiens ære og universets orden.

Anbefalt: