Hvem er den mektigste guden i amerikanske guder?
Hvem er den mektigste guden i amerikanske guder?

Video: Hvem er den mektigste guden i amerikanske guder?

Video: Hvem er den mektigste guden i amerikanske guder?
Video: ANUNNAKI - EPISÓDIO 12 - OS DEUSES DO EGITO 2024, Kan
Anonim

World (and the Black Hats) Som leder av den nye guder , Mr. World er en av de mest mektig enheter i amerikanske guder historie.

Følgelig, hvilken Gud er skygge i amerikanske guder?

Opprinnelig besvart: Hvilken gud er Shadow Måne fra amerikanske guder ? I fandomen, skygge er adressert som Baldur, andre sønn av Odin, kjent som "a Gud av lys og renhet». Mynten skygge tok fra Mad Sweeney gir ham beskyttelse mot døden og peker ut kreftene hans som solen Gud [1].

På samme måte, er Shadow Moon Odins sønn? I boken avsløres det etter hvert skygge er en halvgud - den sønn av en gud og en menneskelig kvinne. Nærmere bestemt er han sønn av Odin - aka, herr onsdag - og det er av den grunn han ble "rekruttert" innen onsdag for å tjene et veldig spesifikt formål i bryggekrigen mellom den gamle og den nye guden.

På denne måten, hvem er den eldste guden i amerikanske guder?

Den første Gud vi ser er Ibis, også kjent som Thoth. I mytologi i det gamle Egypt, var han skriveren til guder.

Hvem er Bilquis American Gods?

Bilquis ( amerikanske guder ) Bilquis , også kjent som dronningen av Saba, er en mindre antagonist i boken amerikanske guder av Neil Gaiman. Hun har en mindre rolle i boken og hun er en av de gamle Guder . Hun ble født av en demon, sier historiene, og styrte Sheba da hun var en ung dronning.

Anbefalt: