Hva sier Bibelen om annen død?
Hva sier Bibelen om annen død?

Video: Hva sier Bibelen om annen død?

Video: Hva sier Bibelen om annen død?
Video: Бог говорит: I Will Shake The Nations | Дерек Принс с субтитрами 2024, Kan
Anonim

I Åpenbaringen 21:8 leser vi: "[A]s for de feige, de troløse, de urene, morderne, utuktsdyrkerne, trollmennene, avgudsdyrkerne og alle løgnere, deres plass skal være i sjøen som brenner i ild. og svovel, som er andre død ."

I forhold til dette, hva skjer i ildsjøen?

Åpenbaringsboken Disse begge ble kastet levende inn i en ildsjø brennende av svovel." Åpenbaringen 20:10 "Og djevelen som forførte dem ble kastet i ildsjø og svovel, der dyret og den falske profeten er, og de skal pines dag og natt i all evighet."

Spørsmålet er deretter, hva betyr oppstandelsen for kristne? De oppstandelse av Jesus, eller anastasis er Kristen troen på at Gud oppreiste Jesus etter hans korsfestelse som den første av de døde, og startet sitt opphøyde liv som Kristus og Herre.

Tilsvarende, finnes det en dødsbok i Bibelen?

På hebraisk bibel de Bok av Life-the bok eller samlingsliste av Gud-rekorder for alltid alle mennesker ansett som rettferdige for Gud. Skal slettes ut av dette bok betyr død.

Hvor mange kroner er nevnt i Bibelen?

De fem Kroner , også kjent som de fem himmelske Kroner , er et begrep i kristen teologi som gjelder ulike bibelske referanser til de rettferdiges eventuelle mottakelse av en krone etter den siste dommen.

Anbefalt: