Hva betyr Matteus 7 12?
Hva betyr Matteus 7 12?

Video: Hva betyr Matteus 7 12?

Video: Hva betyr Matteus 7 12?
Video: Bibelen Guds Ord, Matteus 7. kapittel 2024, Kan
Anonim

I King James-versjonen av Bibelen lyder teksten: Derfor alt dere vil at mennesker skal gjøre til deg: gjøre også dere for dem: for dette er den loven og profetene. The World English Bible oversetter passasjene: skal også gjøre til dem; for dette er den loven og profetene.

På samme måte spørs det, hvorfor kalles Matteus 7 12 den gylne regel?, 2 fordi Åndens lov, som gir liv, ved Kristus Jesus har frigjort dere fra syndens og dødens lov. Den samme loven skisserer bestemmelsene om den slags GOD som er i samsvar med Faderens vilje i himmelen.

For det andre, gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg bibelvers? Gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg . En befaling basert på Jesu ord i fjellprekenen: «Alt dere ville at menn burde gjøre til du , gjøre du selv det til dem ." Moseloven inneholder et parallelt bud: «Alt som er sårende for du , gjøre ikke gjøre til enhver annen person."

Bare så, hva er meningen med Matteus 7 7?

hvis noen banker på døren åpner den. eller neste gang du kommer bør de ikke åpne døren for deg. Matteus 7 : 7 King James-versjon (KJV) 7 : 7 Be, så skal det gis deg; søk, og dere skal finne; bank på, så skal det åpnes for dere: 41 visninger.

Hva er kristendommens gyldne regel?

I Matteus evangelium, Jesus oppsummerer hele Det gamle testamente i en enkelt setning: "Gjør mot andre som du vil at de skal gjøre mot deg." Denne maksimen, kjent som "den den gyldne regel ” av etikk, blir noen ganger fremstilt som et eksklusivt Kristen konsept.

Anbefalt: