Hvordan døde Claire i Heroes Reborn?
Hvordan døde Claire i Heroes Reborn?
Anonim

Død. Claire døde i operasjon etter toppbombingen i Odessa, Texas, av en hjertestans fra et traumatisk anfall etter fødsel. Hennes regenerative krefter ble tatt fra henne av sønnen med hans evne.

Også å vite er, hvordan døde Claire helter?

Claire dør Under fødsel på ' Helter Gjenfødt, men barna hennes kan fortsatt redde verden. Dessverre kommer de for sent til sykehuset, og en sykepleier (som vi kjenner som Tommys mor) forteller Noah at Claire døde av hjertestans under fødsel. Hvordan gjorde jenta som alltid kunne regenerere dø ?

På samme måte, hvem er faren til Claires tvillinger i Heroes Reborn? Claire ble født av Nathan Petrelli og Meredith Gordon, to personer med evner.

Med tanke på dette, hva skjedde med Sylar i Heroes?

Men det var Hiro som stakk Sylar og tilsynelatende drepte ham i sesong 1-finalen, akkurat som Isaacs tegneserie hadde spådd. Sylar er en seriemorder som myrder mennesker med evner og tar dem for seg selv ved å fjerne hjernen deres. Hans neste mål er Claire Bennet, men blir stoppet av den uventede PeterPetrelli.

Er Hayden Panettiere i Heroes Reborn?

Hayden Panettiere Ikke bedt om å gå tilbake til Helter : Gjenfødt . Claire Bennet vil ikke være en av de Helter : Gjenfødt for nå. Skuespillerinnen, som for tiden spiller som Juliette på Nashville, sa at hun ikke tror rollen vil bli omformet for miniserien fra kl. Helter skaperen Tim Kring, som vil inneholde et nytt sett med karakterer.

Anbefalt: