Hva er ulempene med mainstreaming?
Hva er ulempene med mainstreaming?

Video: Hva er ulempene med mainstreaming?

Video: Hva er ulempene med mainstreaming?
Video: Crypto Pirates Daily News - January 22nd, 2022 - Latest Crypto News Update 2024, Kan
Anonim

En potensielt alvorlig ulempe til mainstreaming er det a mainstreamed eleven kan kreve mye mer oppmerksomhet fra læreren enn ikke-funksjonshemmede elever i en generell klasse. Tid og oppmerksomhet kan dermed bli tatt fra resten av klassen for å møte behovene til en enkelt elev med spesielle behov.

Herav, hva er fordelene med å mainstreame studenter?

Den primære fordel med mainstreaming er at det gir et naturlig miljø i den virkelige verden. I et slikt miljø læres viktige livsferdigheter. Et vanlig klasserom har flere læring i den virkelige verden fordeler . Først, mainstreaming gir mange givende muligheter for sosialisering.

For det andre, hva er hensikten med mainstreaming? Allmennlærer kan ikke ha den nødvendige opplæringen som trengs for å arbeide med funksjonshemminger til spesialstudenter. Målet med Mainstreaming er å oppnå den balansen mellom spesialisert opplæring og vanlig klassetid som best tjener den spesielle eleven.

Med tanke på dette, hva er ulempene med inkluderende opplæring?

Noen elever med nedsatt funksjonsevne er heller ikke tilstrekkelig plassert. Det kan være på grunn av under-grunnleggende ferdigheter i lesing, skriving eller matematikk; intellektuelle eller emosjonelle funksjonshemminger; eller studentens manglende evne til å få tilgang til utdanning . Uansett avslører denne manglende evnen til å nå visse studenter begrensningene ved full inkludering.

Hva er forskjellen mellom mainstreaming og inkludering?

Hoved forskjellen mellom mainstreaming og inkludering er at elever som deltar i mainstreaming forventes å holde tritt med de andre elevene i klasse med liten eller ingen hjelp. Fokus for studenter i inkludering er å få sosiale ferdigheter og livsferdigheter, selv om de ikke oppnår faglige gevinster.

Anbefalt: