Er Baby Delight Snuggle Nest trygt?
Er Baby Delight Snuggle Nest trygt?

Video: Er Baby Delight Snuggle Nest trygt?

Video: Er Baby Delight Snuggle Nest trygt?
Video: Мобильная кроватка Baby Delight Snuggle Nest Surround XL (Бэби Делайт) 2024, Kan
Anonim

Baby Delight sa at det Snuggle Nest var ikke årsaken til dødsulykkene og det upassende og farlig søvn praksis og misbruk sannsynligvis forårsaket eller i betydelig grad bidratt til dødsfallene. Begge disse selskapene forsterket seg sikkerhet som deres nr.

Så, er Snuggle Nest trygt å sove?

Det finnes ingen forbrukerprodukter Sikkerhet Kommisjon sikkerhet standarder for sengesovende enten, noe som burde være bekymringsfullt for foreldre som bruker produkter som DockaTot, By Your Side co-sleepers, eller Kose Reder. Forskning pågår. Hyppige oppvåkninger holder deg baby trygg.

Man kan også spørre seg, hvor lenge kan baby bruke Snuggle Nest? Snuggle Nest er designet for nyfødte, fra fødselen til de begynner å presse seg opp eller velte. Denne aldersgruppen er vanligvis 0-4 måneder . Dette er generelt på samme alder som en bassinet tillater. Det er stor variasjon i størrelse og aktivitet hos spedbarn i løpet av de første månedene.

Tilsvarende, er babynest trygge å sove i?

Setter en babynest produkt på myke overflater som madrasser eller sofaer øker risikoen for kvelning. ( Trygg søvn regler-som å holde puter og tepper ut av crib-er mye mer slappe for babyer og småbarn over 12 måneder.) Til tross for dette er det mange foreldre som bruker det på den måten.

Har en baby dødd i en DockATot?

Når dette skrives DockATot har ikke svart. Consumer Reports opplyser at de har identifisert to dødsfall som involverte SwaddleMe By Your Side Sleeper, to dødsfall involverer DockATot samt tre dødsfall som involverte Baby Delight Snuggle Nest Spedbarn Sovende.

Anbefalt: