Hva symboliserer den kinesiske nyttårsdragen?
Hva symboliserer den kinesiske nyttårsdragen?

Video: Hva symboliserer den kinesiske nyttårsdragen?

Video: Hva symboliserer den kinesiske nyttårsdragen?
Video: Kinesiske nyttår Oslo Norsk Kinesisk Samarbeids Organisasjon NKSO 2024, Kan
Anonim

Drage er et symbol på Kina og er en viktig del av kinesisk kultur. Kinesiske drager symboliserer visdom, makt og rikdom, og de antas å bringe lykke til folk.

Hva symboliserer den kinesiske dragen her?

Kinesisk drage , Symbolet for orientalsk kultur. I motsetning til europeiske drager , som anses som onde, Kinesiske drager tradisjonelt symbolisere kraftige og lovende krefter, spesielt kontroll over vann, nedbør, orkan og flom. De drage er også et symbol på kraft, styrke og lykke.

På samme måte, hvorfor jager kinesisk drage ball? I Asia er drage er æret som en guddommelig mytisk skapning, et kraftig symbol på styrke, hell og forvandling - ofte fremstilt jager etter en lysende perle.

Videre, hvorfor er drager viktige for kinesisk nyttår?

De drage dans utføres ofte under kinesisk nyttår . Kinesiske drager er et symbol på Kinas kultur, og de antas å bringe lykke til folk, derfor jo lenger drage er i dansen, jo mer hell vil det bringe til samfunnet.

Hva er det tradisjonelle formålet med dragedansen under feiringen av kinesisk nyttår?

Drager har lenge vært æret på kinesisk kultur og ses blant annet på som et symbol på rikdom og makt. Ligner på en løvedans , a dragedans er ment å bringe hell og velstand under feiringer.

Anbefalt: