Hva betydde det da nederlenderne kom til den kinesiske keiseren eller hans representanter?
Hva betydde det da nederlenderne kom til den kinesiske keiseren eller hans representanter?

Video: Hva betydde det da nederlenderne kom til den kinesiske keiseren eller hans representanter?

Video: Hva betydde det da nederlenderne kom til den kinesiske keiseren eller hans representanter?
Video: В бегах от ЦРУ: опыт куратора Центрального разведывательного управления 2024, April
Anonim

Hva betydde det da nederlenderne " kowtowed" til den kinesiske keiseren eller hans representanter ? Den betydde at nederlandsk ga fra seg alt deres rettigheter i den forbudte by. Den betydde at nederlandsk anerkjente overlegenheten til kinesisk keiser . Den betydde at Dutch hadde fulle handelsrettigheter lik de for Kina.

Ganske enkelt, hva er det beste eksemplet på Ming-dynastiets prestasjoner i regjeringen?

Mens han hadde makten Ming-dynastiet hadde mye major prestasjoner . Noen av disse prestasjoner inkludere restaurering av Canal Grande og Den kinesiske mur, samt etableringen av den "forbudte by" i Beijing i løpet av begynnelsen av det 15. århundre.

Vet også, hvorfor møtte Tang-dynastiet vanskeligheter mot slutten av sin regjeringstid? Økonomien slet da Kina ikke var i stand til å beskytte det er langdistanse handelsruter. Regjeringen led som venner var plassert i offisielle stillinger i stedet for fagarbeidere.

Så, hvordan ble tjenestemenn valgt til regjeringsstillinger innenfor Tang-dynastiet?

Lojale venner var plassert i offisielle stillinger . Stillinger var overlevert fra far til sønn. Rike grunneiere betalte for Myndighetene innlegg.

Hvilke faktorer både innenfor og utenfor Kinas grenser bidro til Ming-dynastiets fall?

Manchuenes økende styrke og frekkhet, de korrupte og ineffektive Ming administrasjon, og masse sivil uro forårsaket av dårlige avlinger og økonomisk feilstyring bidro til Ming-dynastiets fall.

Anbefalt: