Kan du holde elevene etter klokken?
Kan du holde elevene etter klokken?

Video: Kan du holde elevene etter klokken?

Video: Kan du holde elevene etter klokken?
Video: Секретная функция обычного ножа! Таких полезных советов еще никто не видел! 2024, Kan
Anonim

Det er ingen lov som hindrer lærere fra holde elevene etter klokken . Lærere må tillate en varetektsfengslet student å gå på do ved behov, og å få noe å spise hvis de savnet lunsj. Den generelle regelen er det det er klasserommet deres, og de får velge hvor lenge studenter skal forbli der.

Også å vite er, er det ulovlig å holde studenter etter klokken 2019?

Det er ulovlig for en lærer beholde klassen etter klokken som straff. Det bryter med Genève-konvensjonens lover om kollektiv straff.

er det ulovlig å holde studenter etter klokken i Arizona? Lærere ha den juridiske retten til beholde en elev i etter skole for internering eller kreve at de deltar på en lørdag forvaring. De må gi 24-timers varsel og bør ikke sette lørdagsfengsling i helgene umiddelbart før eller etter en skoleferie.

Spurte også, sier ringeklokken eller læreren deg opp?

Til slutt, den lærere gjør ikke avskjedige studentene bjellen gjør . Det ville være som lærere har et fastsatt tidspunkt for å gå, men studentene overstyrer den tiden og bestemmer når den er nødvendig. Riktignok noen studenter gjøre må holdes tilbake på grunn av deres oppførsel og mangel på arbeid, men dette er videregående skole.

Er det mot loven å beholde elever etter skoletid?

Lærere velger ofte å beholde elevene etter timen eller etter skolen timer for å fullføre kurs eller for ekstra hjelp med ferdigheter og konsepter. Skoler er lovlig tillatt å lage studenter oppholde seg etter timen for forvaring, selv om de må varsle og bruke rimelige restriksjoner.

Anbefalt: