Kan lærere holde deg inne etter klokken?
Kan lærere holde deg inne etter klokken?

Video: Kan lærere holde deg inne etter klokken?

Video: Kan lærere holde deg inne etter klokken?
Video: SpaceX Starship Stacked and Tested, NASA SLS Rolls to the Pad, Record Falcon 9 landing 2024, April
Anonim

Det er ingen lov som hindrer lærere fra holde studenter etter klokken . Lærere må tillate en internert student å gå på do ved behov, og få noe å spise hvis de savnet lunsj. Den generelle regelen er at det er deres klasserom, og de får velge hvor lenge elevene skal være der.

Med tanke på dette, er det ulovlig for en lærer å holde deg etter klokken?

Det er ulovlig for en lærer å beholde den … det er ulovlig for en lærer å beholde klassen etter klokken som straff.

kan lærere få deg til å bli etter timen? Selv om lærere har lov til å fengsle studenter etter timen , må de være rimelige når det gjelder kravene. Hvis en lærer lager studenten bli etter skoletid, for eksempel, må foreldre varsles, og det lærer kan ikke kreve at studenten blir værende i timevis.

På samme måte kan man spørre: avskjediger klokken eller læreren deg?

Til slutt, den lærere gjør ikke avskjedige studentene bjellen gjør . Det ville være som lærere har en bestemt tid for å dra, men studentene overstyrer den tiden og bestemmer når den er nødvendig. Riktignok noen studenter gjøre må holdes tilbake på grunn av deres oppførsel og mangel på arbeid, men dette er videregående skole.

Kan du gå etter 15 minutter uten lærer?

«Det er uansvarlig å forlate etter 15 minutter . Hvis noen gjør det, er det en unnskyldning for dem ikke å gå til klassen. Følg FAUs råd: Hvis professoren din kommer for sent til timen, forventes studentene å bli med mindre professoren informerer dem om en klasseavlysning.

Anbefalt: