Innholdsfortegnelse:

Hvorfor bør du vurdere adopsjon?
Hvorfor bør du vurdere adopsjon?

Video: Hvorfor bør du vurdere adopsjon?

Video: Hvorfor bør du vurdere adopsjon?
Video: Verdens Barn: Adopsjon 2024, Kan
Anonim

Adopsjon lar par og enslige voksne dele livet med et barn og nyte den unike opplevelsen av foreldreskap. Adopsjon bygger givende, meningsfulle relasjoner mellom adoptivfamilier og fødende foreldre. Adopsjon gir kjærlige, stabile hjem til barn som trenger dem.

Derfor, hvorfor er det en god idé å adoptere et barn?

Å overvinne infertilitet - En av de vanligste grunnene til at folk velger å gjøre det adoptere er fordi infertilitet står i veien for deres drømmer om å få en familie. Det er noe som er så dypt inngrodd i dem, de adoptere rett og slett for kjærligheten til å gi en god livet til en barn (eller mange barn ).

For det andre, hvorfor valgte du adopsjon? Det er mange grunner til å vurdere adopsjon . Foreldre kan vurdere adopsjon av religiøse grunner, for eksempel den kristne foreldreløse tjenesten eller bekreftelse av menneskelivets hellighet fremfor muligheten til abort. Mange kvinner velge til adoptere i stedet for å utsette kroppene deres for farene og påkjenningene ved graviditet.

I tillegg til dette, hva er fordelene med adopsjon?

Her er noen av de største fordelene, både store og små, med barneadopsjon

  • Oppfylle livslange drømmer om å oppdra et barn.
  • Opplev gleden og velsignelsen ved å legge til et barn til familien din.
  • Bygge nye meningsfulle relasjoner.
  • Vedta en mer regelmessig timeplan.
  • Opplev nye kulturelle tradisjoner.

Hvorfor bør du ikke adoptere et barn?

Personlig misnøye If du er misfornøyd med din biologiske barn , bringe inn en adoptert barn vil ikke korrigere eller forbedre deres oppførsel eller forhold til du som foreldre. Mest sannsynlig vil det bare komplisere eller forverre ting med din biologiske barn og din adoptiv barn.

Anbefalt: