Kan du bare legge et stellepute på en kommode?
Kan du bare legge et stellepute på en kommode?

Video: Kan du bare legge et stellepute på en kommode?

Video: Kan du bare legge et stellepute på en kommode?
Video: Det var et herligt KU møde 2024, Kan
Anonim

Fest den pad til toppen av kommode . Noen pads kommer med en stropp som festes på baksiden av kommode , ute av syne, eller en klissete bunn. Hvis din gjør ikke, du kan kutt et stykke sklisikker hylle eller teppebakside til størrelse og legg den under skiftepute.

På denne måten, hvor bred må en kommode være for et stelleunderlag?

Vel, det er en god idé å bruke en vanlig kommode til endres , spesielt hvis du har begrenset plass. God høyde ville være omtrent 36 tommer høy. En standard bord kan være 20" bred x 26" lang x 36" høy. En standard skiftepute er 17" x 33".

Vet også, hva kan jeg bruke i stedet for et stellebord? Alternativer til stellebord Skifte pads kan kjøpes på babyforsyningshistorier som Baby Depot eller Babies R Us og kan bli brukt på en hvilken som helst flat overflate, noe som gir et sanitærsted for bleieskift. For en hevet overflate velger noen foreldre bruk en kommode eller til og med et skrivebord med en skiftepute på toppen.

Er det i tillegg nødvendig å bytte puteforinger?

Dekker og foringer er ikke avgjørende, men de er en god idé. Dekselet og liner tjene et annet formål enn pad gjør. De pad er ment å holde babyen polstret under bleieskift og beskytte eiendelene dine mot tiss og bæsj som kommer ut av bleien.

Hvordan fester du et sommerstellepute til en kommode?

2) Med Skiftepute i posisjon feste festestroppen på baksiden av bordet eller kommode ved å bruke den medfølgende 1/2 treskruen 1. 3) Kontroller festestroppen med jevne mellomrom for å sikre at den forblir stram og sikkert festet til bordet eller kommode . spenne og trekk festestroppen gjennom for å frigjøre pad.

Anbefalt: