Hvilke religioner går dør til dør?
Hvilke religioner går dør til dør?

Video: Hvilke religioner går dør til dør?

Video: Hvilke religioner går dør til dør?
Video: Simon Talbots Sketch show - Religion 2024, Kan
Anonim

Religiøst arbeid

Noen kristne grupper, som f.eks Jehovas vitner , og til en viss grad Syvendedagsadventistene og Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige, er kjent for dør-til-dør evangelisering og proselytisering.

Når det gjelder dette, går Jehovas vitner fortsatt dør til dør?

Ja vi fortsatt gå fra dør til dør , etter presedensen satt av Jesus (Matt 9:35) og de første kristne. Vi har virkelig opplevd Jehovas velsignelser på denne formen for tjenesten, og derfor forblir den i forkant av våre vitnemetoder (sammenlign Apg 11:21).

I tillegg, hvorfor banker Jehovas vitner på døren min? De går dør til dør fordi de tror de gjør deg en tjeneste ved å forklare "sannheten" i deres versjon av kristendommen til deg, og dermed redde deg.

På samme måte kan du spørre, hvilken dag i uken går Jehovas vitner fra dør til dør?

Søndag morgen snakker publikum om 9:30 Tirsdag eller onsdag rundt 7 om kvelden er bibelstudiet vanligvis gjennomført i Rikets sal eller noen ganger i en persons hjem. Torsdag eller fredag kveld er det teokratisk tjenesteskole hvor folk lærer å forkynne fra dør til dør om Jesus Kristus.

Hva sier Jehovas vitner ved døren?

Og så kommer slutten. Vi kommer ikke til deg dør å ta noe fra deg, MEN, for å gi deg et budskap fra Guds ord, den hellige bibel. Rett og slett fordi vi elsker vår neste, og du er vår neste.

Anbefalt: