Må et surrogatskjema for helsevesenet være attestert?
Må et surrogatskjema for helsevesenet være attestert?

Video: Må et surrogatskjema for helsevesenet være attestert?

Video: Må et surrogatskjema for helsevesenet være attestert?
Video: What to Know Before Genetic Testing 2024, Kan
Anonim

Loven krever at du signerer din Betegnelse på Healthcare surrogat i nærvær av to voksne vitner, som også må signere dokumentet. Minst ett av vitnene dine må ikke være din ektefelle eller en slektning. Merk: Du gjøre ikke trenge til notarisere din Florida-betegnelse på Healthcare surrogat.

Også spurt, må en fullmektig i helsevesenet være attestert?

De proxy for helsevesenet form behov skal undertegnes av to vitner som er 18 år eller eldre (og ikke kan være den helsevesen agent eller alternativ agent oppført på skjemaet). Du gjøre ikke trenge en advokat for å fullføre en New York State Fullmakt for helsevesenet form. Formen gjør ikke må notariseres.

For det andre, må en fullmektig for helsetjenester være attestert i Massachusetts? Personen du utnevner som din proxy kan ikke tjene som vitne. Du gjøre ikke trenge til notarisere din Massachusetts helsetjeneste proxy.

Følgelig, hvem utnevner en helsevesenet surrogat?

Hvis det ikke er noen andre, må en representant for avdelingen for voksentjenester i avdelingen for Helse og Human Resources er ofte utnevnt som helsevesenets surrogat.

Må du ha et livstestamente attestert?

To vitner eller en notarius nødvendig for en levende vilje forhåndsdirektiv. To vitner nødvendig for en levende vilje . Varig fullmakt for helsehjelpsvedtak krever notarius hvis du gir agenten din makt til å lede begravelsen eller kremasjonen din, hvis ikke da du kun trenge to vitner.

Anbefalt: