Hva er formålet med Civilian Corps Creed?
Hva er formålet med Civilian Corps Creed?

Video: Hva er formålet med Civilian Corps Creed?

Video: Hva er formålet med Civilian Corps Creed?
Video: Army Civilian Corps Creed by Mr. Gregg Stevens 2024, Kan
Anonim

De trosbekjennelse støtter oppdraget til hele hæren sivile : Å støtte nasjonen, hæren og dens Soldater i tider med krig og fred, og forbedre styrkens beredskap; å bevare kontinuiteten og gi viktig støtte til hærens oppdrag; og å jobbe sammen med Soldater som én hær, ett lag, én kamp.

Spørsmålet er også, som nøyaktig beskriver formålet med Civilian Corps Creed?

Hæren Civilian Corps Creed Jeg vil alltid støtte oppdraget. Jeg sørger for stabilitet og kontinuitet under krig og fred. Jeg støtter og forsvarer USAs grunnlov og anser det som en ære å tjene vår nasjon og vår hær.

Spørsmålet er deretter hvorfor hæren etablerte Army Civilian Corps? De Army Civilian Corps ble opprettet i 2006, formaliserte en 230-års rekord av tjeneste som en kritisk komponent av det totale Hæren kraftstruktur. Visjonen for fremtiden må drive endring for å sikre Hæren styrker er forberedt på å forhindre konflikt, forme sikkerhetsmiljøet og vinne kriger.

Her, hva er formålet med Army Civilian Corps?

DE HÆRENS SIVILE KORPS MISJON De fyller stillinger på Hæren staber og opprettholde baseoperasjoner som ellers måtte fylles av militær personale. De gir oppdragsnødvendig kapasitet, stabilitet og kontinuitet under krig og fred til støtte for nasjonen.

Hvilken uttalelse er en del av hærens sivile trosbekjennelse?

de forente stater Hæren - Hæren Verdier jeg er en Hæren sivil – et medlem av Hæren team. Jeg er dedikert til vår Hæren , Soldater og sivile . Jeg vil alltid støtte oppdraget. Jeg gir lederskap, stabilitet og kontinuitet under krig og fred.

Anbefalt: