Hva er forskjellen mellom undervisningens kunst og vitenskap?
Hva er forskjellen mellom undervisningens kunst og vitenskap?

Video: Hva er forskjellen mellom undervisningens kunst og vitenskap?

Video: Hva er forskjellen mellom undervisningens kunst og vitenskap?
Video: Forstørring og forminskning av tegning. 2024, Kan
Anonim

Undervisning er en vitenskap , en Kunst , og et håndverk. EN vitenskap . Det er en vitenskap i at det finnes strategier og praksiser som en mengde forskning har vist å være effektive i forbedre læringen. Og, som forskere, eksperimenterer lærere med nye teknikker eller strategier for å se hvordan de fungerer.

Angående dette, hva betyr kunsten å undervise?

De kunsten å undervise , deretter, er dette: ekteskapet til en lærerens evne til å kjærlig orkestrere de subtile strengene av klasseromsdynamikk og elevenes forventninger til læring med sannheten som hver klasseøkt er en unik, ugjentakelig inkarnasjon av delt tilstedeværelse. Den er kursdesign gift med uttrykk.

På samme måte, hva kalles undervisningsvitenskapen? Pedagogikk er kunsten (og vitenskap) av undervisning . Det inkluderer lærer -sentrerte strategier og metoder for å formidle utdanning til barn.

Her, hva er forskjellen mellom kunst og vitenskap?

Det er to som er viktigst forskjeller mellom kunst og vitenskap . Det første er det Kunst er subjektiv mens vitenskap er objektiv. Det andre er det Kunst uttrykker kunnskap, oftest i form for subjektiv representasjon, mens vitenskap er systemet for å tilegne seg kunnskap.

Er undervisning en kunst eller ferdighet?

Undervisning Er en Kunst og et håndverk faktisk, undervisning er begge deler. De ferdighet til lære bort dyrkes på forskjellige måter, inkludert læring, lesing, trening, observasjon og erfaring.

Anbefalt: