Hvilket kirkesamfunn kom først?
Hvilket kirkesamfunn kom først?

Video: Hvilket kirkesamfunn kom først?

Video: Hvilket kirkesamfunn kom først?
Video: Никогда никому не рассказывайте о этих главных вещах, чтобы избежать беды и банкротства 2024, April
Anonim

katolsk kirke

Ved siden av dette, hvilken type kristendom kom først?

Katolisisme er tradisjonene og troen til katolske kirker. Det refererer til deres teologi, liturgi, etikk og spiritualitet. Begrepet refererer vanligvis til kirker, både vestlige og østlige, som er i fullt fellesskap med Den hellige stol. Den katolske kirke er den viktigste og tidligste form for kristendom.

I tillegg, hvilket år var kristendommens fødsel? Tradisjonelt ble dette holdt for å være år Jesus ble født; Imidlertid argumenterer de fleste moderne forskere for en tidligere eller senere Dato , den mest enige om er mellom 6 f. Kr. og 4. f. Kr.

På samme måte spørs det, hva er den eldste religionen?

Upanishadene (vediske tekster) ble komponert, og inneholdt den tidligste fremveksten av noen av de sentrale religiøse konseptene hinduisme, buddhisme og jainisme. Den greske mørketiden begynte. Olmekerne bygde de tidligste pyramidene og templene i Mellom-Amerika. Livet til Parshvanatha, jainismens 23. Tirthankara.

Hvem har egentlig skrevet Bibelen?

Inntil 1600-tallet fikk oppfatningen at de fem første bøkene i bibel – 1. Mosebok, 2. Mosebok, 3. Mosebok, 4. Mosebok og 5. Mosebok – var éns verk forfatter : Moses.

Anbefalt: