Er alle OG-stammer indica?
Er alle OG-stammer indica?

Video: Er alle OG-stammer indica?

Video: Er alle OG-stammer indica?
Video: Алтай. Хранители озера. [Агафья Лыкова и Василий Песков]. Teletskoye lake. Siberia. Телецкое озеро. 2024, Kan
Anonim

Mens mange nettsteder og dispensarer liste OG Kush som en indica , mange mennesker hevder at press er faktisk en sativa, eller en slags sativa-dominant hybrid. Det du må huske er at de fleste av de forskjellige typene OG-er er fenotyper av originalen OG Kush anlegg fra 90-tallet.

Herav, hva er OG-stammer?

ekte OG er en populær indica press som opprinnelig ble oppdaget i Sør-California, hvor begrepet " OG " opprinnelig betydde "hav vokst." Oppdrettet med genetikk fra de svært populære OG Kush, sant OG er kraftig nok for myke, varige effekter kombinert med et mer fokusert hodehøyt.

hva er den sterkeste stammen av Indica? 1. Kosher Kush. Kosher Kush er lett en av de sterkeste indica-stammer på jorden akkurat nå. Ikke bare er det en av de mest skarpe stammer , men det er også en av de mest potent med THC-nivåer som veier så høyt som 29 %.

Dessuten, er alle kush-stammer indica?

Ikke alle stammer av Kush er en ren rase av Indica samt Sativa stammer . Dette skyldes det faktum at de er hybrider av hverandre der en mer recessiv egenskap er dominerende fra den andre.

Finnes det 100 indica-stammer?

I dag skal vi snakke om ren indica-stammer som kan vokse vilt på forskjellige steder over hele verden og har også blitt skapt av oppdrettere som tilbyr stammer altså 100 % indica . Pakistan Chitral Kush: Dette press er 100 % indica og den vokser i naturen i en pakistansk provins kalt Khyber Pakhtunkhwa.

Anbefalt: