Hvilken kultur begraver morkaken?
Hvilken kultur begraver morkaken?
Anonim

Mange kulturer , inkludert Navajo-indianerne og New Zealands maorier, begrave morkaken for å symbolisere babyens kobling til jorden.

Folk spør også, hvilke religioner begraver morkaken?

I Navajo-tradisjonen, begravelse av morkake innenfor grensene til barnets familie stammeland vil binde eller rote barnets ånd til sine forfedre og til landet. Navajoene tror at dette vil sikre at barnet alltid kommer hjem.

På samme måte, hvorfor begraver folk navlestrengen? Abstrakt: Etter å ha født har urfolkskvinner på landsbygda i Vest-Mexico tradisjonelt sett begrave de navlestreng under et tre på deres land. Dette ritualet symboliserer å plante røtter for barnet deres i landet og i samfunnet, og bekrefter dermed barnets kulturelle forbindelser.

Vet også, hvorfor begraver de morkaken?

" Nedgravd morkake fungerer også som en indre bindemiddel for et menneske med hans eller hennes fødested," sa Ira. "Det er derfor det er en tradisjon som krever at noen tar tak i jorda der deres morkake var begravd og ta den med til sitt nye hus når de bevege seg."

Hvilken religion spiser morkaken etter fødselen?

Menneskelig placentofagi De som tar til orde for placentofagi hos mennesker, tror det spise morkaken forebygger fødselsdepresjon og annet svangerskap komplikasjoner.

Anbefalt: