Hvor begraver Hmong morkaken til et guttebarn?
Hvor begraver Hmong morkaken til et guttebarn?

Video: Hvor begraver Hmong morkaken til et guttebarn?

Video: Hvor begraver Hmong morkaken til et guttebarn?
Video: XOV XWM KUB 18/03/2022: Meskas Tawm Tsam Rawv Russia Vim Tua Ukraine Piam Sim Loj kawg 2024, April
Anonim

Hvis baby var en jente morkake ble gravlagt under foreldrenes seng, men hvis det var en gutt den ble gravlagt med større ære under husets midtsøyle. De Hmong tror at etter døden vender en sjel tilbake til fødestedet sitt, henter det placenta jakken, tar den på og begynner sin reise til himmelen.

Hvilken kultur begraver morkaken?

Mange kulturer , inkludert Navajo-indianerne og New Zealands maorier, begrave morkaken for å symbolisere babyens kobling til jorden. Men begrave morkaken kan ha hatt praktiske årsaker også.

For det andre, hvorfor knytter Hmong-foreldre snorer til babyens håndledd? De sjeleroper børstet Lias hender med kort hvitt strenger å feie vekk sykdom, og Lias foreldre og de eldste hver knyttet en snor rundt en av Lia håndledd å binde henne sjel til henne kropp.

På samme måte kan man spørre, hvorfor er det Hmong-tradisjon å begrave et barns morkake etter at det er født?

De Hmong begrave de morkake utenfor. De tror det etter død, må sjelen gå tilbake på reisene som er foretatt i livet til den når begravelse stedet for dens morkake jakke. Festet med navlestrengen til babyen, den morkake utslipp om kort tid etter fødsel; derfor kalles det ofte etterfødsel.

Hvilken religion spiser morkaken?

Menneskelig placentofagi De som går inn for placentofagi hos mennesker tror det spise morkaken forhindrer fødselsdepresjon og andre svangerskapskomplikasjoner.

Anbefalt: