Kan en Sgt date en SPC?
Kan en Sgt date en SPC?

Video: Kan en Sgt date en SPC?

Video: Kan en Sgt date en SPC?
Video: SPC - how to configure and control part sets (e.g night day arm) in SPC -EN 2024, Kan
Anonim

Det er ingenting som stopper en SGT fra dating en SPC , så lenge SGT har ikke ansvaret for SPC . Som for å jobbe i samme bygning, så lenge de kan forbli profesjonell, hvorfor ikke.

På samme måte spør folk, kan vervede soldater Date offiserer?

Foreløpig er Hæren den eneste tjenesten som tillater det offiserer til date vervede soldater , så lenge de ikke er i samme kommandokjede. Luftforsvaret og marinen tillater ikke dating mellom offiserer og vervet personale.

På samme måte, hvorfor er forbrødringsrangeringer ulovlige? Forbrødring er et brudd på Uniform Code of Military Justice (UCMJ). At siktedes oppførsel under omstendighetene var til skade for god orden og disiplin i de væpnede styrkene eller var av en karakter til å bringe de væpnede styrkene i miskreditt.

Folk spør også, hvilken hærregulering dekker upassende forhold?

AR 600-20 forbyr forhold mellom soldater av forskjellige rangerer som: (1) Kompromitterer, eller ser ut til å kompromittere, integriteten til tilsynsmyndigheten eller kommandokjeden. (2) Forårsake faktisk eller oppfattet partiskhet eller urettferdighet.

Kan en hæroffiser date et luftvåpen som er vervet?

De Luftstyrke rynker pannen på personlige forhold mellom offiserer og vervet medlemmer, både i og utenfor tjeneste. Et forhold betraktes som forbrødring selv om partene er i forskjellige enheter, forskjellige kommandoer eller til og med forskjellige tjenestegrener.

Anbefalt: