Kan en 17-åring date en 15-åring i New Jersey?
Kan en 17-åring date en 15-åring i New Jersey?
Anonim

New Jersey Romeo og Julies lov

I hovedsak er det to hovedtyper Romeo- og Juliet-lover. For eksempel, hvis en 17 - år - gammel har samtykkende sex med en 15 - år - gammel i New Jersey , den 17 - år - gammel testamente ikke være i strid med vedtektene siden de to er nære i alder.

Bare så, er det lovlig for en 17-åring å date en 15-åring?

Dermed seksuelle forhold mellom to 17 - år - gamle ville vært ulovlig , som forholdet mellom en 17 - år - gammel og en 25- år - gammel . Aldersforskjell. Dermed seksuelle forhold mellom en 15 - år - gammel og en 18- år - gammel ville vært lovlig , mens det samme forholdet mellom en 15 - år - gammel og en 21- år gammel vil ikke.

Vet også, hva er den juridiske samtykkealderen i New Jersey? 16 år gammel

På samme måte, kan en 15-åring date en 18-åring i New Jersey?

New Jersey . Alder for juridisk samtykke i New Jersey varierer etter omstendighetene, fra så ung som 13 år hvis du er i et samtykkende forhold med noen nr eldre enn 17, til as gammel som 18 når du er engasjert i seksuell kontakt med en slektning eller annen autoritetsfigur.

Kan en 16-åring date en 18-åring i New Jersey?

I New Jersey , det er ulovlig for en voksen (noen 18 eller eldre ) å ha sex med en mindreårig (noen yngre enn 16 ), selv om sexen er samtykkende. De som bryter loven har begått lovpålagt voldtekt.

Anbefalt: