Er det upassende videoer på YouTube-barn?
Er det upassende videoer på YouTube-barn?

Video: Er det upassende videoer på YouTube-barn?

Video: Er det upassende videoer på YouTube-barn?
Video: Badar i SLIME & nytt badrum VLOGG 2024, Kan
Anonim

Hess er langt fra den første forelderen som synes det er alarmerende videoer på YouTube Kids . YouTube kunngjorde snart at innhold med upassende bruk av familiekarakterer,» som å opprøre grisen Peppa, ville være aldersbegrenset, noe som betyr ikke tillatt på YouTubeKids - og ikke kvalifisert for annonsering.

På samme måte, spør folk, er det dårlige videoer på YouTube-barn?

App-butikken sier YouTube Kids er for 4 og eldre, men Common Sense Media anbefaler det for barn 7 og eldre. I tillegg til annonsene, kommersialismen og potensialet å se upassende videoer , tror vi det er bedre å vente til barn er litt mer modne eller å se videoer sammen med din yngre barn.

På samme måte, er det upassende innhold på YouTube? Nesten alle de foreldre sa at de bruker en form for foreldrekontroll på deres datamaskiner og mobile enheter prøver å begrense deres barns eksponering for upassende innhold . “ YouTube er de største smertepunktet for foreldre, sa Jill Murphy, sjefredaktør for Common SenseMedia, til "Good Morning America."

Kan du blokkere upassende videoer på YouTube?

Trykk på ikonet med tre prikker ved siden av en hvilken som helst video , hvilken du anser uegnet, og velg Blokker video . Til blokkere eventuelle uønskede kanaler, trykk på kanalen og én gang du skriv den inn, trykk på menyen med tre prikker øverst.

Er YouTube trygt for 11 åringer?

Facebook er ikke det. I følge en fersk studie av MediaSmarts, YouTube er oppført som favorittnettstedet av barn i klasse 4 – 6 med god margin. På spørsmålet om YouTube brukes under normale omstendigheter er sikker for barn 12 år gammel og yngre, svaret er nei.

Anbefalt: