Hva er meningen med de siste dager?
Hva er meningen med de siste dager?

Video: Hva er meningen med de siste dager?

Video: Hva er meningen med de siste dager?
Video: LIFE BURLITS / HJELP MENNESKER / 200-400 MENNESKER / Odessa 19. mars 2024, Kan
Anonim

sistnevnte - dag . adjektiv [ADJECTIVE substantiv] Sistnevnte - dag brukes til å beskrive noen eller noe som er en moderne ekvivalent til en person eller ting i fortiden. Han har troen på at han er en sistnevnte - dag profet.

Spørsmålet er også, hva betyr siste dagers hellig?

Definisjon av Sistnevnte - dag Saint .: medlem av en av flere religiøse organer som sporer sin opprinnelse til Joseph Smith i 1830 og aksepterer Mormons bok som guddommelig åpenbaring: mormon.

Man kan også spørre seg, hva er en samtid? moderne . Ting som er moderne enten skjer på samme tid eller skjer nå. Samtiden er mennesker og ting fra samme tidsperiode. Moderne kan også beskrive ting som skjer nå eller nylig. Det er vanlig å snakke om moderne musikk eller moderne møbler, for eksempel.

Vet også, hva er meningen med majeure?

Makt majeure viser til en klausul som er inkludert i kontrakter for å fjerne ansvar for naturkatastrofer og uunngåelige katastrofer som avbryter det forventede hendelsesforløpet og hindrer deltakerne i å oppfylle forpliktelser.

Er Mormons bok sann?

Det dominerende og allment aksepterte synet blant siste dagers hellige er at Mormons bok er en ekte og nøyaktig beretning om disse gamle amerikanske sivilisasjonene hvis religiøse historie den dokumenterer.

Anbefalt: