Har hinduismen spredt seg på Silkeveien?
Har hinduismen spredt seg på Silkeveien?

Video: Har hinduismen spredt seg på Silkeveien?

Video: Har hinduismen spredt seg på Silkeveien?
Video: Hinduistisk tro på en gud, flere guder og gud i alt og alle 2024, April
Anonim

Kjøpmenn, misjonærer og andre reisende ville spre deres tro, verdier og religiøse overbevisninger med reisende og lokalbefolkningen. Kristendom, buddhisme, Hinduisme , og manikeisme var en av mange religioner som var det spre gjennom Silkeveier.

Rett og slett, hvordan spredte religionen seg på Silkeveien?

De Det gjorde Silk Road ikke bare fremme vareutveksling, men også kulturell. For eksempel, buddhismen som en av de religioner av Kushan-riket nådde Kina. Sammen med handelskaravaner dro buddhistiske munker fra India til Sentral-Asia og Kina og forkynte det nye Religion.

hvordan lette silkeveiene spredningen av hinduisme og kristendom? De silkeveien lette spredningen av begge religionene siden silkeveien var en handelsvei. Alle samfunn kom sammen som på grunn av og under det tok de tilbake hinduisme og kristendom ideer, sprer seg dem til mange steder.

På samme måte kan man spørre seg om hinduismen spredte seg gjennom handel?

Senere, fra 900-tallet og fremover, tantrisme, begge deler hindu og buddhist, spredt utover regionen. hindu og buddhistiske handelsmenn, prester og noen ganger prinser reiste til Sørøst-Asia fra India i de første århundrene av den vanlige epoken og bosatte seg til slutt der.

Hva importerte India på Silkeveien?

India var kjent for sine stoffer, krydder og halvedelstener, fargestoffer og elfenben. Iran – for sine sølvprodukter. Roma mottok krydder, dufter, juveler, elfenben og sukker og sendte europeiske bilder og luksusvarer.

Anbefalt: